Heart hand

Tisztelt Partnereink!

A Megaholz Kft. kiemelten fontosnak tartja Partnereink és a saját kollégáink egészségének védelmét, a koronavírus további terjedése elleni védekezést, valamint a zökkenőmentes üzletmenet fenntartását. Ennek érdekében otthoni munkavégzésre állt át irodai részlegünk. Az információáramlás ezentúl is zavartalan lesz, kollégáink a megszokott módon válaszolnak minden megkeresésre.

Természetesen asztalosüzemünkben is az előírásoknak megfelelő óvintézkedéseket meghoztuk, dolgozóink védőfelszerelésben és rendszeres fertőtlenítés mellett folytatják tevékenységüket. A fenti intézkedéseknek köszönhetően üzemünk bár lecsökkent kapacitással, de továbbra is folytatja működését.

Amennyiben kérdése, kérése lenne, keressen a megszokott módon, elérhetőségeink bármelyikén.
Minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek jó erőt és egészséget kívánunk!

Megaholz Teaminfo@megaholz.com

Otthont teremtünk vállalkozásának

Az elmúlt több mint 25 évben a szakértő tervezőkből, mérnökökből, mesterekből álló csapatunk széles körben szállított üzletberendezéseket, egyedi bútorokat élelmiszerláncok, divatüzletek, szórakoztatóelektronikai üzletek, gyógyszertárak, bankok, szállodák és privát otthonok számára, szerte Európában. Magas minőségű termékeink, testreszabott megoldásaink és szolgáltatásaink mind a hazai, mind a nemzetközi piacon minden igényt kielégítve, kiemelkedően megállják a helyüket.
Banner

Kiemelt erősségeink

Rugalmasság

Egy belső tér megtervezéséhez és kialakításához elengedhetetlen a rugalmas, nyitott hozzáállás. Mi elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy partereink minden elvárásának megfeleljünk, egyben rugalmasak vagyunk, hogy egy kisvállalkozás számára is személyre szabott megoldást tudjunk kínálni. Mi hallgatunk Önre!

Kulcsrakész megoldások

Egy belső térrel kapcsolatos ötlet, terv megvalósítása során alapos mérnöki gondossággal vezetjük végig a projektet, annak nagyságától és összetételétől függetlenül. Az ötletek vázlataitól a gyártáson át a beszerelésig összetett, kulcsrakész szolgáltatást nyújtunk.

Kiváló logisztika

Elkötelezettek vagyunk a precíz tervezés, az alapos kivitelezés és pontos szállítás mellett. Mert a kiváló logisztika a siker kulcsa.

Többnyelvűség

Szakembereink több idegen nyelven beszélnek, ezért nemzetközi vállalatokkal is könnyedén és hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Immáron több, mint 25 éve!

Költséghatékonyság

Az elvárások gyakran túlmutatnak a rendelkezésre álló pénzügyi erőforrásokon. Mi ezt pontosan tudjuk, éppen ezért árképzésünket úgy alakítjuk, hogy ne kelljen lemondania elképzeléseiről.

ISO 9001 Minőségbiztosítás

Működésünk során mindig magas színvonalon teljesítettük megbízásainkat. Gyarapítsa Ön is elégedett partnereink sorát!