30
év tapasztalat

300+
sikeres projekt

15.000+
eladott termék

2500+
egyedi ötlet

Miért válassza a Megaholz szolgáltatásait?

Minőségi design bútorok széles választéka

Kínálatunkban egyaránt elérhetőek a legmodernebb, design modellek és az időtálló, első osztályú klasszikusok, legyen szó akár kültéri vagy beltéri bútorokról.

Közületi berendezések specialistája

Legyen szó akár egy kisebb étteremről vagy egy hotel teljes bútorozásáról, mi a pénzügyi lehetőségeket szemelőt tartva, a megfelelő megoldást biztosítjuk Önnek és vállalkozásának.

Személyes egyeztetés bemutatótermünkben

Látogasson el hozzánk, próbálja ki termékeinket és győződjön meg az általunk biztosított kiváló minőségről! Szakképzett kollégaink segítségére lesznek a választásban.

Helyszíni tanácsadás

Az Ön által elvárt praktikum és a vendégei által értékelt kényelem találkozását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakszerű szállítás és szerelés

Szerelő csapataink sok éves tapasztalata biztosítja, hogy bútorai a lehető legprecízebb módon lesznek összeszerelve. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Kérje ajánlatunkat!

Egyedi igények kiszolgálása

Arculati elemeit szeretné hangsúlyozni az újonnan létrejövő belső térben is? Nálunk ennek nincs akadálya! Széles választékunk és egyedi megoldásaink segítségével személyre szabjuk enteriőrjét.

További információért és egyedi ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot online.


Partnereink

Pedrali
Midj
Lapalma
Infiniti
Billiani
Paged
Nardi
Etal
Scab Design
Bejot
Balma Noti
LD Seating
True Design
Spradling
Delius
Plus T
Softline
Palma Spa