Üzletberendezés és egyedi bútorok

Magas minőségű termékeink, testreszabott megoldásaink és szolgáltatásaink mind a hazai, mind a nemzetközi piacon minden igényt kielégítve, kiemelkedően megállják a helyüket. Egy belső térrel kapcsolatos ötlet, terv megvalósítása során alapos mérnöki gondossággal vezetjük végig a projektet a tervtől a kézzel fogható végeredményig.

01

Üzletberendezés és egyedi bútorok

Egyedi, karakteres berendezéssel és kiemelkedő minőséggel tovább emelheti vállalkozása presztízsét. Mi professzionális megoldást biztosítunk az Ön számára.

02

Projekt menedzsment

A részletekre különös figyelmet fektetve lesz sikeres egy projekt teljes egésze. Projektvezetőink gondoskodnak arról, hogy a műszaki tartalmat, a költségvetést és a határidőket szem előtt tartva, terv szerint kivitelezzük a ránk bízott feladatokat.

03

Gyártás előkészítés

Számos rajzolónk, tervezőnk és művezetőnk dolgozik azon, hogy a gyártást előkészítsék, így a későbbi folyamatok során zökkenőmentesen folyhat a munka.

04

Árképzés

Tisztában vagyunk azzal, hogy az elvárások gyakran túlmutatnak a pénzügyi erőforrásokon, éppen ezért árképzésünket úgy alakítjuk, hogy Önnek ne kelljen lemondani az elképzeléseiről.

05

Gyártás

Több, mint 10.000 m2-es üzemünkben a legmodernebb technikákkal dolgozunk, biztosítva ezzel a folyamatos, fenntartható fejlődést. Nagy szakértelemmel rendelkező művezetőink és mesterembereink mindig meggyőződnek arról, hogy az elvégzett munkák precizitása kifogásolhatatlan legyen.

06

Szállítás és helyszíni szerelés

Szerelési munkáinkat és szállításainkat határidőre és magas minőségben vállaljuk. Több, mint 60 fős csapatunk a legapróbb részletekre is ügyelve foglalkozik ezzel a folyamattal.

07

Szállítást követő szolgáltatások

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára a projektek átadása után is rendelkezésre álljunk. Utánrendelés, alkatrészrendelés, csere vagy javítás esetén forduljon hozzánk bizalommal!


Termékkínálatunk

Egyedi bútorok

Egyedi bútorok

Egy belső térrel kapcsolatos ötlet megvalósítása során alapos mérnöki gondossággal vezetjük végig a projektet a tervektől a kézzel fogható végeredményig.

Polcrendszerek – Fali elemek

Polcrendszerek – Fali elemek

Magas teherbírású, univerzálisan hasznosítható polcrendszerek és kiegészítő elemek széles kínálatával állunk ügyfeleink rendelkezésére, így biztosítva minden típusú kereskedelmi egység megfelelő bútorozását.

Polcrendszerek – Gondolák és szabadon álló elemek

Polcrendszerek – Gondolák és szabadon álló elemek

A könnyedén variálható, átépíthető elemek széles választéka minden kereskedelmi ágazat számára biztosítja az árukészlet ideális tárolását. A szabadon álló polcrendszereink teherbírása megegyezik a fali elemekével.


Piaci szegmensek

Kereskedelmi egységek

Kereskedelmi egységek

A szakértő tervezőkből, mérnökökből, mesterekből álló csapatunk széles körben szállított üzletberendezéseket, egyedi bútorokat élelmiszerláncok, divatüzletek, szórakoztatóelektronikai üzletek, gyógyszertárak és bankok számára, szerte Európában.

Vendéglátóipari egységek

Vendéglátóipari egységek

Bútor kínálatunk éttermek, kávézók és szállodák számára is olyan széleskörű termékportfóliót nyújt, ami a vendégek sokszínűségéhez igazítható. Komplett bútorozási képességünknek köszönhetően a recepciók, előterek és gyermeksarkok berendezésében is partnerek vagyunk.

Irodák és egyéb közületi terek

Irodák és egyéb közületi terek

Mi mindent megteszünk azért, hogy egyedileg gyártott és testreszabott bútorainkkal megteremtsük a tökéletes munkakörnyezetet, ezzel elősegítve vállalkozása folyamatos fejlődését.


Imoon világítási rendszerek

Banner